Diensten

(Her)stofferen

Bij ons kunt u uw meubels vakkundig laten herstofferen of bekleden. We hebben een brede keuze in meubelstoffen, leer en kunstleer in talloze motieven, structuren en kleuren. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen. Wij helpen u graag met het geven van deskundig advies en (her)stofferen uw meubels in korte tijd weer als nieuw.

Voordelen Atelier Artemis

  1. Beste materialen
  2. Snelle Service
  3. Stof naar eigen wens
  4. Beste afwerking

Heeft u speciale wensen of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Contact

">
Diensten

Repareren

Meubelreparatie nodig? Wij repareren aan huis of maak gebruik van onze gratis haal en breng service in de regio Den Haag.

U kunt bij ons terecht voor elke soort meubel reparatie die u maar kunt bedenken. Vraag nu vrijblijvend een prijsopgave aan om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact

Diensten

Reinigen

Ook voor reiniging van meubels en tapijten bent u bij ons aan het juiste adres. Bankstel, eetkamerstoelen en fauteils worden dagelijks gebruikt. Na verloop van tijd is er een kans dat de stoffering vies geworden is en u de vlekken er zelf niet meer uit krijgt. Na onze meubelreiniging zullen ze er weer fris uit zien en weer jaren mee kunnen.

Voor de reiniging van tapijten beschikken wij over het beste reinigingsgereedschap van de beste kwaliteit. Laat ons uw tapijt reinigen om verdere beschadiging te voorkomen.

Contact