Over ons

Wij stofferen & repareren meubels sinds 2008 in Den Haag

Welkom bij Atelier Artemis. Al meer dan 10 jaar staan wij garant voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Deze jarenlange ervaring, passie voor het werk en uitzonderlijk vakmanschap garanderen een kwalitatief hoogstaand meubelproject wat volledig in het atelier word gerealiseerd. U kunt bij ons terecht voor onder meer; meubel stoffering, reparatie, onderhoud en reiniging. Tevens verkopen wij (antieke) meubels, perzische tapijten en verschillende kelims. Voor ieder wat wils. Wij bieden u graag professioneel advies aan.

Onze manier van werken is altijd persoonlijk en op maat. We zijn gespecialiseerd in herstoffering van zowel klassieke als antieke meubels. Samen bespreken wij uw wensen en verwachtingen en geven graag advies over mogelijke materialen, stoffen en oplossingen. Een offerte is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Wij nodigen u graag uit in ons atelier gelegen in de Frederikstraat, Den Haag. Laat u zich inspireren door een kijkje te nemen in ons portfolio, stalen boeken en meubels. Allen met een Perzisch tintje. Ook kunt u hier terecht voor een passend advies. Geen tijd? Geen probleem! Wij komen graag bij u langs, zowel binnen als buiten kantooruren. Bel ons op 070 392 1288

Learn More

Wat onze klanten zeggen

Een kleine greep uit de feedback die wij hebben mogen van onze klanten